Kan jag gå med dig
Känns typ om att man lever för helgerna just nu??? Missförstå mig inte, jag älskar allt häng med min värdbarn och när jag jobbar, men veckokvällarna är inte särskilt fancy för tillfället. Känns som att man bara väntar på helg? Kanske den effekten februari har på en? Jag har i alla fall försökt hitta på lite mysiga, roliga och typ gratis aktiviteter den senaste veckan. Tillåt mig presentera detta för er. Först och främst passade jag på och njuta de dagar så det var fint väder och gick på tre långpromenader med vänner. Hann träffa och prata med både Nellie, Matilda och Lea under förra veckans promenader. Det är fett mysigt att gå omkring och prata om livet och saker och sånt med bra människor. 
På hundstranden med Matilda och hennes hund. Älskar våra promenader! 
 
Jag har såklart också hängt med Sanna och Lisen. Förra måndagen var det Lisens födelsedag och vi hängde på starbucks hela kvällen, vi hade nämligen firat lite extra och gått på bio under söndagen. Vi drog nog också till Target om jag inte minns fel? Vi behöver inte göra något speciellt, det bästa är bara att vara i varandras sällskap. Igår typ träffades vi och pluggade tillsammans, för ja just det, jag har börjat med min spanska kurs nu också! Fick massa ny inspiration att lära mig spanska en gång för alla, men det lär inte hända då det bara är en 8 veckors kurs. Känns skönt att den är igång, ska bli nice att vara klar med skolan. 
 
Här går jag och tar min kurs! Den är via Oakton, alltså samma collage som jag tog engelska på förra året, men denna spanskakurs hålls i andra lokaler. Det är ett high school i Evanston, som är SÅ STORT och ser så himla häftigt ut. I torsdags när jag var där hade jag äran att få prata med min käraste FridaH samtidigt som jag försökte ta mig till rätt klassrum. Hon är bästbästbäst och det var så mysigt att få prata med henne igen!
 
Det var väl typ det. Ska berätta om helgen också, men det blir i ett separat inlägg! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress