Last week
Jag har faktiskt lyckats göra en del grejer som jag skrev på den där listan förra veckan. Mår lite bättre. Var till exempel på biblioteket en stund idag efter jobbet, gick runt där bland hyllorna av böcker och fick massor av inspo. Var fint! Tänkte berätta lite vad jag gjorde förra veckan. 


Typiskt liv för en lillsyrra. Jag och min lilla goding har spenderat mycket tid med att vänta på storasyrran. Förra veckan var det till exempel simträning, så då passade vi på att läsa lite. 

Och spela bamse-yatzy. Bästa grejen att spela spel sådär. Fungerar överallt. 

Liten söt selfie på mig och Lisa från i helgen. Känns SÅ bra att vi kommit en bra bit in nu på vår planering. 

Fick detta söta kort av mamma och pappa i veckan. Blev så nostalgisk, saknar Lufsen och Stig så mycket. Även om de inte finns här på vår jord längre så kommer de alltid, alltid vara nära mig i mitt hjärta. 

Igår efter min stora tjejs simtävling så åkte vi och kollade på collage-basket, det var riktigt roligt och Northweastern vann. Go wildcats!!! 
 
Idag är det presidents day här i USA så barnen hade ingen skola = har varit med barnen hela dagen, förutom nr jag släppte dem på en basketträning i förmiddags. Jag har haft konstant huvudvärk idag, men fick som tur va sluta tidigare så min värdmamma oväntat kom hem typ två timmar innan jag var off. Denna vecka har jag skola både tisdag och torsdags kväll, så det känns väl sådär. Dessutom jobbar jag både onsdag och lördagkväll, så det är fullt upp. Ska förhoppningsvis kunna pricka in lite promenader och skype-samtal med folk hemifrån. Vore fint. Det var allt för mig, I guess. 
 
PUSS
 
 
Madeleine

Vilken mysig vecka du verkar ha haft! :) Och spännande att få bo i USA.
Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress