Liten livsgnista
Hej. 
Som den svensk jag är måste jag passa på att prata lite om värdet. Det har nämligen varit så varmt som 22 grader här i helgen. Det är helt sjukt? Det borde liksom inte hända. Klimatförändringarna är extremt påtagliga. Dock blir ju inte ingenting bättre av att sitta inne, så istället passade jag på att va ute och njuta hela helgen. Det kändes som vår/svensk sommar! 


På lördag morgon tog jag tåget ner till staden och mötte upp denna goding, Lisa!

Och den här gamla godingen, Frida. 

Vi satte oss på Fullerton Beach och hade denna fina utsikt samtidigt som vi planerade vår resmånad och åt pannkakor och annan god picnic-mat. Möte två och nu är rutten helt fastställd. (Åtminstone den delen som jag ska va med på). Tyckte vi lyckades bra utan allt för mycket bråk. 

När vi var klara tog Frida en paus för att spela fotboll. Hon blev buddies med två killar bredvid oss och spelade med dem i säkert en timma. Jag och Lisa gick på jakt efter toalett, men alla offentliga toaletter på stranden var stängda, för det är ju trots allt bara februari. 

Det var mycket mysigt att hänga där. Vet inte hur många timmar vi ba låg där och chillade. Vädret var helt perfekt och jag var mycket nöjd med livet. Det var den där lilla livsgnistan man behövde, lilla tecknet på vår för att få en peppad igen! 

Så med vår res-rutt fastställd bokade jag igår flygbiljetter till San Francisco och Mathilda! Är SÅ excited att träffa mattis igen och få se hur det är där hon bor och allting! Plus, har hört från många källor att SF är en mysig stad, så det ska bli kul att få se den med egna ögon. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress