New week
Hej! Ännu en helg är över, men jag är faktiskt ovanligt glad för att vara måndag. Detta beror troligtvis på att jag var på gymmet imorses och hade ett ganska långt samtal med mamma efter det medans jag åt lunch. Klockan är bara 12 och jag har redan hunnit göra massor av bra saker. Men dags att titta lite på helgen som passerat. 


I fredagskväll så hängde jag och Lisen hemma hos Sanna medan hon jobbade, vi såg på film och bara pratade. Bra kväll som alltid! I lördags blev jag upphämtad av dem igen för att åka och käka lunch tillsammans med våra tyskar, Gina och Lara. Det var så trevligt, vi satt och pratade i flera timmar. Efter lunchen åkte vi en snabbis till Evanston och kikade på Urban Outfitters och World Market. På kvällen var det dags för oss alla att jobba, min stora tjej hade dansträning så jag var ensam med min lilla. Vi badade, lekte och busade massor, hade ärligt talat så himla roligt. Vi avslutade med lite tv-tittande innan vi åkte och hämta storasyster, sedan var det läggdags, till och med past their bedtime. När barnen sov passade jag på att kolla på en dokumentär på netflix, grät som bara den. 

I söndags, alltså igår, tog jag det hur lugnt som helst. Bara chillade, gick en promenad, duschade, städade i ordning rummet, läste. Frammåt kvällen så åkte jag och hämtade Sanna och Lisen och vi åkte och käkade thai mat i Evanston. Var mycket gott!!! 

När maten var intagen åkte vi till tj maxx där Sanna lyckades få en massa bra fynd och sedan drog vi en runda till Target. Jag höll hårt i pengarna och köpte bara några pennor som jag velat ha länge, go me! Sen maxade vi musiken och fulsjöng hela vägen hem. Bästa grejen! 

Och det var väl typ min helg. Väldigt lugn, men väldigt skön. Ny vecka har som sagt nyss börjat, jag jobbar onsdag och lördagskväll, har skola på torsdag och resten av tiden hoppas jag att jag kan hitta på något kul. Det blir nog en bra vecka, är väldigt glad att det blir ny månad imorgon, mars är väldigt välkommen. Förhoppningsvis så kanske det blir vår på riktigt under denna månaden? Så tur har vi nog inte, men man kan ju alltid hoppas att mars är extra fin. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress