Warm days
Hej vänner! 
Vädret här i Chicago fortsätter att leverera, så idag har jag till och med gått omkring i bara t-shirt. Galet. Men oroa er inte, allt blir som vanligt på lördag igen, de snackas om en snöstorm på fredagsnatten.


I alla fall, igår skulle jag mött Sanna och Lisen på gymmet efter att jag släppt barnen på skolan, men hela morgonen gick jag omkring och var superyr. Det var väldigt lustigt och ganska obehagligt, allting snurrade ganska ordentligt. Därför bestämde jag mig för att skippa gymmet och istället gå på en promenad och få frisk luft. Det var ett bra val. Jag passade på att prata med moster samtidigt, det var mycket mysigt och ett bra sällskap på min promenad. Btw, när jag var ute och körde igår så fick jag stå och vänta i ett par minuter för att jag hade värsta cykelgruppen framför mig som blockerade hela bilen.... Efter jobbet var det skola som sagt, lektionen gick bra men kändes aningen seg emellanåt. Har ny lektion imorgon så det blir svårt att hinna med läxan. 

Idag har det varit ännu varmare och dessutom soligt ute! Därför valde vi att ha en picnic i parken istället för att gå till Panera för lunch idag efter min lilla tjejs dansklass. Vi är ju ett gäng barn och mammor + mig som alltid äter lunch ihop på onsdagar. Jag har haft många småpauser idag, har bland annat hunnit hem till Sanna och sett sista avsnittet på vår serie som vi har varit besatta av den senaste tiden. Lite sad att det är över, men ändå skönt. Nu är jag fri! Tänkte försöka komma in i en läsperiod istället för att börja på en ny tv-serie. Jag ska strax hämta barnen på deras playdates och sen ska jag jobba till läggdags. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och duscha och göra ansiktsmask och sånt. Kan förhoppningsvis somna i tid och vakna utvilad imorgon. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress