Another weekend
GOD SÖNDAG kära vänner! 
Ännu en helg har passerat och jag har haft en väldigt mysig helg. I fredags så hade barnen halvdag i skolan så vi gick ut och åt lunch, gjorde lite grocery shopping, tog hand om tvätten och såsmåningom var det dags för barnens aktiviteter på eftermiddagen. 


På kvällen åkte jag och käkade middag med dessa godingar! Svenska tjejer är bästa grejen! Vi hade en fin kväll och satt och pratade i flera timmar. 

I lördags åkte jag downtown för att träffa Frida och Lisa och sitta på café och planera vår resmånad. Det var sjukt mycket att planera, men vi kom en bit på vägen vilket var skönt. När jag kom hem hängde jag med min värdfamilj lite och sen började jag jobba. Barnen hade en kompis och över på sleepover, så det tog lite extra tid vid läggdags. Det hela slutade med att jag fick sova på golvet med dem också, för att alla skulle vara nöjda och glada. Imorses gick jag upp till mitt rum och fortsätte sova, sedan har jag bara chillat här hemma. I eftermiddag blir det au pair möte och sen mys med Sanna och Lisen. Det ska bli kuuuul! Känns konstigt att vi inte sågs igår, för vi ses ju typ jämt nu för tiden, haha. 
 
PUSS
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress