Las Vegas - Fremontstreet by day
Nu sover barnen och jag kan äntligen börja visa mina första bilder från resan med Mattis! Wiho, jag är så taggad. Så, jag flög alltså ut tisdagskväll från Cleveland, OH och landade vid 8.30 lokal tid i Las Vegas. Där på flygplatsen möttes jag av spelmaskiner, är man i vegas så är man liksom. Väntade i lite mer än en timma på att Mathilda skulle landa och det var så sjukt roligt att se henne igen. 


När bådas baggage hade kommit tog vi en uber till vårt boende, ett airbnb. Där möttes vi av två skällande hundar, som lät extremt arga. Vi hade läst att man absolut inte fick släppa in hundarna i huset, så det var lite läskigt när man hörde hur de försökte ta sig igenom dörren. Tillslut insåg vi att de hade tillgång till ett rum i huset + bakgården, så de gick in och ut som de ville, men det var läskigt för varje gång de gick in och ut genom dörren lät det som att någon kom in i huset. 

Vi beställde en dyr uberEATS, jag ringde hem och gratulerade pappa på hans 50års-dag och sedan kröp vi ner i sängen för lite sömn. På morgonen skypeade vi med våran saknade Sofia i nästan två timmar, det var SÅ MYS! Längtar så tills vi är samlade igen, alla tre. I alla fall, efter att vi gjort oss i ordning begav vi oss ut i Vegas, vi började med att ta oss till Fremont street där vi käkade thai mat till frukost/lunch. Det var sjukt god! 

Jag är så glad att vi åkte hit även på dagtid, för man har ju hört att det är häftigt på kvällarna men alltså jag gillade det även under dagen. Det var så himla fint väder ute och gatan bara andades Las Vegas. Det var coolt! Kul att se lite palmer igen.
Egentligen gjorde vi inte så mycket här, vi gick mest runt och tittade, pratade och njöt av att vara tillsammans igen. Kan inte fatta att det var 6 månader sen vi senast sågs? 

Mathilda taggade nyår, men jag förbjöd henne från att köpa dessa glasögon. Ångrar det idag. Hade njutit så av att se henne gå omkring i dessa i typ 10 timmar på Phoenix flygplats inser jag nu.

Så, vi började bara dagen med en snabb kik på fremont st, sedan tog vi en uber till nästa destination! 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress