Grand Canyon
Det här var väl egentligen ett av resans huvudmål. Vi var extreeeemt taggade när vi väl kom fram, det kändes som att man satt i bilen i en evighet efter att man väl betalat inträde i parken. 

Det var så lustigt, för det kändes typ som att man var ute på vinterhajk mitt ute i skogen. Det låg lite snö på marken, vi var väl påklädda, solen lös, det var friskt ute. Det kändes nästan som att man var på en skidresort någonstans, bara att själva backarna saknades då. Det fanns liksom olika lodger, hotell och resturanger på området, det gick bussar mellan olika utsiktsplatser. 

Man kunde liksom inte ana vad vi skulle se. Eller jo, vi har ju såklart sett bilder så vi visste, men om man tänker vägen från parkeringen till själva canyonen, det var som vilken skogspromenad som helst. 
 


Enda skillnaden var att vilken skogspromenad som helst inte slutar med att man har denna utsikten. Det var helt sjukt! (Här är min nya ryggsäck också, vet att Mika velat se den!)

Alltså lol, på alla bilder härifrån så ser jag SÅ SJUKT glad ut. Det var någonting med den här omgivningen som bara fick mig att le. 

Det kändes sjukt att äntligen se allting med egna ögon. Ett ställe man hört om så många gånger. Det kändes sjukt att jag och Mathilda hade tagit oss hit helt själva, allting kändes liksom för bra för att vara sant. 

En selfie på det, tack! 

Ja alltså, det kändes faktiskt overkligt när man tittade ut där. Det konstiga var dock att när vi hade gått omkring där en liten stund och kollat på samma vy, så kändes det helt naturligt. 

Det är svårt att få bilderna att beskriva helhetsbilden och vad vi faktiskt hade framför oss, men jag gjorde mitt bästa. 

Vi hade ju sån himla tur med värdet också. Det var inte för kallt eller för varmt (sånt gillar vi svenskar), solen lyste och vi såg inte ett moln någonstans. Det var perfekt! 
Ganska obeskrivligt. 

När vi gått runt ett tag tog vi bilen och körde till olika utsiktsplatser, för att se allting från olika håll. 

Ju högre upp vi kom, desto mer vind blev det. Men det var en otroligt stäcka att köra. Det var så stort och fanns massa olika hajker, men vi hade inte tid att slösa för mycket tid på ett och samma ställe, vi ville ju se så mycket som möjligt innan vi stack igen. 
När det började skymma bestämde vi oss för att lämna, dags mot nya äventyr! Grand Canyon var riktigt coolt och något jag alltid kommer se tillbaka på med glädje. Är så glad att jag sett det! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress