Hoover Dam
Okej, mitt största fan Mathilda har frågat mig mer än en gång nu efter en uppdatering på resan, och jag vet att ni där hemma vill se mer också, så let's go. 


På torsdagsmorgonen begav vi oss till flygplatsen för att hämta ut vår hyrbil, vi gjorde en liten uppgradering och sen stack vi. Det var så sjukt, äntligen var vi i bilen och påväg. 

Första stoppet var Hoover Dam som alltså inte bara är bron i bakgrunden som Mathilda fått för sig, utan är egentligen ett kraftverk typ. Vi såg inte så mycket då vi bara körde omkring typ, för tydligen kostade parkering $10 och vi har större intressen i livet. Men vi gjorde ett snabbt stopp och tog lite bilder, heja heja!

Även om detta såklart inte var värsta nationalparken, så var naturen ändå väldigt häftig. Så långt ifrån vad vi var vana vid, jag har liksom inte sett berg på snart två år. 

Mathilda var badass och klättrade över till sidan där man inte fick vara... 

Mitt i allt var det lite palmer också, mycket trevligt må jag säga. Detta är alltså på gränsen mellan Nevada och Arizona, så när man körde över själva kraftverket så var det en klocka på ena sidan och en annan på andra, då det också är en timmas tidsskillnad mellan staterna. 
Så detta var vårt första stopp, det var lite kul att se. Alltså inget jag har åkt tusen mil till för att se igen, men det var ändå trevligt att ha sett det när det ändå var på vägen. Vi packade in oss i bilen igen och jag som satt på passagerar sidan såg till att vi fick igång musiken och sen dukade jag upp en frukostbuffé. (Färdig macka och en banan typ). Lyxen flödade i vårt liv! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress