Las Vegas - the fab sign
Efter vår promenad längs fremont street åkte vi vidare till den välkända Las Vegas skylten! Wihoo, såklart att man måste ta en bild med den. 


Det var en lång kö, but ain't nobody got time for that så vi smög förbi på sidan (som många andra) och tog lite bilder själva. 

Dessutom upptäckte Mathilda en ny bästa vän, sin selfie-stick! Den var med oss i alla lägen och vid skylten fick den göra sin entré. Mycket bra idé att ha med sig den måste jag säga. (Ja, det var jag som sa till Mathilda att ta med sig sin selfie-stick, så ja, jag berömmer mig själv). 

Det var eeeeeeeeeeeeextremt soligt och jag hade glömt mina solisar, så tyvärr uteblev mina vackra ögon från min bild.

Men jag var glad ändå. Det var faktiskt väldigt roligt att se skylten live, även om hetsen kanske är live väl överdriven kring den.

När vi kände oss nöjda med våra bilder där så begav vi oss vidare på Las Vegas Blvd. In mot the strip, eller strippan som vi kallade det. 

Hejhej början av the strip. Det var sjukt varmt på ryggen när vi gick där, för solen stekte på som attan. Något jag som är van vid Chicago-vädret passade på att njuta ordentligt av. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress