Las Vegas - the strip
Hej godingar! Nu har Lisen precis åkt hem, hon kommer över innan för en liten scrapbooking-myskväll, det ägde! Så himla mysigt att sitta och prata om allt möjligt. Vi pratade mycket om var vi gjort och upplevt tidigare i våra liv, det finns ju så många luckor att fylla nu när vi nyligen lärde känna varandra. Jag vet ju liksom inte hur hennes skolgång var osv. Det är så spännande och väldigt intressant att inse att man har känt samma saker vid samma ålder, fast man levde två helt olika liv. Vi hann såklart prata om au pair livet också och jag hann oroa mig över framtiden. Skönt med någon som lyssnar, för tro mig, det är många tankar som snurrar omkring härinne. Men i alla fall, det finns nog ingen som är mer taggad på att se mer bilder från resan än Mathilda, så tänkte att jag kunde fortsätta nu! 


Från skylten promenerade vi som sagt in mot the strip, jag var glad av att se palmer. Det gör jag ju inte direkt hemma i Chicago. 

New York New York - gick igenom på typ 10 minuter. Skönt att ha det gjort, nu slipper man betala en dyr weekend för att hänga där. 

Det var så himla MYCKET folk i Las Vegas alltså. Helt otroligt. Är inte van vid det. 

Förevigade ännu en gång Mathilda med sin nya bästis. 

Det var en man som ihärdigt stod och predikade. I flera timmar höll han på, förstod inte hur han orkade. 

Paaaaris hörni! 

Vi såg på den berömda vatten showen, det va lite småcoolt. 

Mathilda var mycket glad. 

Jag med. Kliade tydligen bakom örat på denna bilden. 

<3 <3 <3 

Mathildas arga blick när någon gick förbi och förstörde hennes photoshoot. 

Och så planet holywood. Alltså vad ska man säga om Vegas och the strip? Det var SÅ MYCKET av allt, helt galet. Gick typ inte att förstå. Vi gick omkring både inne och ute på olika kasinon, det var folk överallt, massa resturanger och affärer, det tog liksom inte slut. Men det var såklart häftigt att ha sett. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress