Last saturday night
Hej godingar, idag är det äntligen fredag och ännu en helg ligger framför mig, wiho! Tänkte berätta lite om veckan, men ska börja med förra helgen, för då var jag nere i city med mina girls på lite mysigt häng.


Tog tåget ner med Sanna och Lisen, gick längst med state street för att ta oss till ett bowlingsställe. 

Där skulle vi nämligen påbörja överraskningsfirandet av denna godingen, LISA! Hon fyllde 22 och det är såklart värt att firas. Det hela började med bowling alltså, som Lisa vann överlägset. 

Efter bowlingen begav vi oss ut på Chicagos gator igen för att sedan låta Frida leda oss halvvägs upp till Oak Park. Nej men vi gick a little west och där fanns det massor av mysiga resturanger. 

Vi hade bokat bord på ett pizza ställe, där mötte även Malvina och Emma upp oss och vi hade en kväll fylld av catch up. 

Mina favvisar. Det var så himla mysigt att ses allihopa igen, gillar detta gänget så så så mycket. Vi pratade om framtiden och vad alla ska hitta på hemma i Sverige. 
Efter middagen tog vi cta:n hem till Sanna och sedan fick jag skjuts hem av Lisen. Var så trött, men glad när jag kom hem. Ikväll ska vi ses igen, hemma hos Emma så det kommer bli finfint! 
 
I veckan har jag haft fullt upp, barnen har haft en och en halv dag ledigt från skolan + att jag fick jobba en kväll, min värdpappa har också varit på jobbresa halva veckan så det har blivit mycket jobb. Dock har allt gått bra, barnen har varit duktiga, men nu är jag trött. Vi har haft massor av playdates, aktiviteter, jag har skjutsat överallt, lagat mat, fixat snack, tvättat, städat, - ja ni vet, en vanlig vecka helt enkelt. Ska bli väldigt skönt med en ledig helg! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress