My family's week in Chicago
Och så slutligen lite mobilbilder från mitt senaste Sverige-besök. 


Vi gick ju ut en dag i Michigan och shoppade i pjs. Då var dem såhär fina! Men nu ska vi ju prata om tiden i Chicago. De hade hyrt bil som vi tog ner till Chicago på söndagsmorgonen, så vi kom fram lagom till eftermiddagen. Då åkte vi runt lite i Wilmette och ställerna här runt om kring för att kika lite. Vi kollade bland annat in ensam hemma huset, alla enorma hus på Sheridan road, bahai templet, stranden osv. Slutligen bestämde vi oss för att ta med oss thai mat hem till huset, så vi hämtade det och sen spenderade vi kvällen hemma med att äta och spela kortspel och skippo. 

Vi planerade också veckan som vi hade framför oss. På måndagen skickade jag iväg dem till Old Orchad för shopping medan jag jobbade på morgonen, när jag var off var klockan närmare ett så då mötte jag upp dem i mallet för att käka lunch tillsammans. Vi åt på shake shack och de tyckte att det var jättegott, så det var ju tur. 

På tisdagen fyllde jag 20 hela år! Blev som sagt väckt med skönsång, och det var roligt för det var nog första gången någonsin som jag faktiskt blev väckt av sången. Vanligtvis så vaknar jag tidigare och är excited och ligger och låtsas sover, men denna gången blev det på riktigt. Det var så himla mysigt. Blev väldigt glad av alla presenter och hälsningar från Sverige. Har världens finaste människor i mitt liv. 

De bakade tårta till mig. Blev väldigt god!

Vi käkade ju lunch på Cheesecake, standard för mig och mitt liv. Väldigt gott dock måste jag säga. 

Jag och mika gjorde tilt-experience uppe i 360 och det var faktiskt riktigt coolt. Trodde inte det skulle vara någon särskilt men det var faktiskt läskigt! 

Go us, modiga tjejer!

Moster och mormor!

På onsdagen skickade jag iväg gänget ner downtown igen medan jag jobbade på dagen. På eftermiddagen när jag var off så tog jag tåget in för att möta dem! Sedan tog vi tillsammans en uber till united center och bulls-matchen! 

Var kul att få se lite sport igen! Det är verkligen en sak jag saknar från hemma, att alltid ha sport på tv:n och i bakgrunden. Finns alltid något kul att titta på. 

Det var lika bra som alltid, så kul att få uppleva det med familjen!

Och förövrigt, så jävla kul att hänga med min syster igen. Hon är bäst x1000!!! 

Vi passade också på att kolla på bonde söker fru. Jag fastnade bakom pianot när jag skulle koppla in datorn i tv:n. På torsdagen hade vi en slappdag och hängde för det mesta hemma om jag inte minns fel, det var skönt. Vi lagade också köttbullsmiddag till familjen! Väldigt mysig kväll. 

På fredagen var vi och besökte förintelsemuseet, sen var vi också och käkade lunch efteråt. Det var både gott och mysigt. Vi hann också med ett besök till bahi templet, vilket de var imponerade utav. På fredagskvällen hade vi tacokväll, vilket var en väldigt bra idé om ni frågar mig. Älskar tacos och myskvällar. 
På lördagsmorgonen åkte de hem, så sen var jag kvar ensam här. Det var så sjukt roligt att ha dem här. Är så galet tacksam för att de kom hit, vilken jäkla grej! Också tacksam över min värdfamilj som öppnar upp sitt hus för dem och är så inbjudande. Allting blev så himla, himla bra. Jag har så mycket att vara glad och tacksam över i mitt liv, något jag insåg ännu mer efter deras besök. Det var såklart sorgligt att säga hejdå - som alltid, men snart så ses vi ju faktiskt! Jag har inte många månader kvar här. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress