Ohio - monday & tuesday
Dags att prata om de sista dagarna i Ohio! På måndagen så var det dags för hälften av gänget att lämna, två av familjerna skullw nämligen hem till sin vardag igen, så kvar var bara min värdfamilj och min värdpappas bror, det är han som har en så himla söt bebis och världens trevligaste fru! Så mysig familj. Vi var nog alla lite trötta efter julen, så vi hängde mest omkring i huset, jag gick över till the farm house med min värdfamilj för att leka lite uppe i lekrummet, det är verkligen charmigt därinne. Allting är liksom gammalt, men så fint bevarat. Så fick lära mig mer om min värdpappas familj och lite historia kring gården, sånt som jag tycker är jätteintressant. När jag kom tillbaka upp till det stora huset så hade Morgan och Lauren kommit, vilket såklart var asnice. Så vi hängde resten av dagen, de tog mig på tour runt om Canton och jag kunde föreställa mig lite hur ett vardagsliv hade kunnat se ut där. Vi åkte förbi deras high school, och lite gamla skolor, ett extra fancy område och tillslut åkte vi till the mall för att hälsa på Kristin som jobbade där. Vi gick sedan runt i hela mallet och det var så sjukt mycket folk där just den dagen, det var till och med kö in i butikerna.
 
Tillslut åkte vi hem till dem och åhh vad jag älskade deras hus. SÅ himla mysigt och precis så som man tänker sig ett amerikanskt hus! Där hängde vi och såg på netflix tills Kristin kom hem, sen blev vi upphämtade av farmor och så gick vi alla fem på bio. Vi satt allra längst fram vid bioduken, det var en upplevelse jag helst inte gör om, haha. Det vad helt sjukt! Var som att se på bion underifrån, men det gick i  alla fall bättre än vad jag först trodde det skulle göra. Efter bion åkte vi på jakt efter glass i ösregnet, men det enda som var öppet var Wendy's så det fick bli en frosty! En väldigt mysigt kväll, när vi lämnat tjejerna hos sig så var det bara jag och farmor kvar i bilen och hon är en av de coolaste människorna jag vet! Flera gånger under veckan så pratade vi om livet, hur saker blir som det blir, hur man hanterar livskriser, hur ens tankesätt påverkar situationer man hamnar i. Hon har verkligen lärt mig att sålänge man är positiv och sprider kärlek runt om sig så kommer allting bli bra. Det är aldrig försent för att göra sitt liv bättre. Är extremt glad att jag fått lära känna henne under det här året. Vilken himla bra bonus! 
 
På tisdagen så hängde jag mest omkring, lekte med bebisen och mina värdbarn, packade ihop mig och såg till att jag hade allting under kontroll för min resa. På eftermiddagen skjutsade min värdmamma mig till flygplatsen, det tog lite mer än en timma och det var nice att få lite ensamtid med henne och kunna sitta och prata utan att barnen skulle avbryta hela tiden. Jag har verkligen den perfekta värdfamiljen för mig. Är så himla lyckligt lottad. Vi kramades hejdå och sen var jag påväg till Vegas och Mathilda!!! Mer om det kommer, såklart! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress