Ohio - Sunday
Hej vänner! Nu är jag äntligen tillbaka hemma i Chicago igen och har såklart tusen saker att berätta om resan, men först vill jag fortsätta uppdatera er om julhelgen i Ohio! Så, på söndagsmorgonen vaknade jag av att två små barn hoppade på mig och sa att jag var tvungen att vakna, för tomten hade varit här. Det fick man såklart lyssna på, så jag steg upp och väl uppe i köket möttes jag av en frukost i världsklass. Så sjukt mycket gott! Barnen var såklart ivriga att få öppna sina paket och jag råkade bli paketutdelare så jag satt under julgranen och fiskade fram paket. Det var så himla mysigt, alla blev så himla glada för vad de fick, mina värdpäron var jättenöjda med mina paket till dem, så det var skönt, barnen älskade såklart sitt också vilket känns bra. Dessutom så uppskattade farmor och farfarn sina saker från mig också så jag känner mig väldigt nöjd i år. Jag fick en beauty prenumeration från Sephora, en Patagonia ryggsäck, en Ohio state mössa, ett skönhetskit, dekoration att hänga i julgranen och lite pengar. Blev såklart mer än nöjd, det var perfekt alltihopa! Hade inte förvänat mig någonting, jag var bara så glad och nöjd över att jag fick vara med och fira jul med dem, allting var så himla mysigt. Passade såklart också på att skype med familjen hemma, det var roligt att se dem allihopa! Nästa år firar vi ju troligtvis tillsammans igen. 
På julaftons eftermiddagen åkte vi över till min värdpappas farbror, där det tydligen skulle vara en stor släktmiddag. Jag trodde bara det skulle vara några få, men det var hur många som helst, minst 50 personer. Det var roligt för jag kunde ju såklart omöjligt veta vad alla hette, hur de var släkt med varandra eller vem som bodde vart, men jag fick lite tips av min värdpappas brors fru, hon sa att det bara var att le och hälsa och presentera sig för alla. Jag skulle också tacka nej om de försökte bjuda mig på en tom & jerry, vilket jag senare förstod var anledningen till att alla blev så himlans högljudda och glada, hehe. Sista och bästa tipset var att jag skulle hålla dem på en armslängd avstånd ju längre kvällen gick. Förstod vad hon menade, då de var alla väldigt glada och kärleksfulla. Det var så himla kul att träffa alla, jag tror jag såg de flesta av dem förra året på Thanksgiving. Jag var sjukt imponerad av dem att de alla passade på att ses när alla väl var uppe i Ohio för att fira jul. Så det var alltså min värdfarfars syskon, deras barn och barnbarn med familjer - alltså extremt mycket folk. Vi körde en variant av julklappsspelet också, vilket såklart tog sin tid med så många människor. Det var ett spektakel att titta på detta, alltså wow vad mycket jag skrattade. Det var många som ville synas och höras och ta plats, bland annat blev det en grej att hålla tal emellan varje omgång - så ni kan ju tänka er att det tog tid innan vi blev klara. Jag vann ett sällskapsspel, vilket jag såklart är nöjd med, speciellt med tanke på vad för konstiga saker det fanns där.
När spelet var slut var det dags att presentera vinnaren i gissningsleken, alltså i början av kvällen skulle alla gissa på hur många m&m som det fanns i en glasburk. Vet inte hur det gick till, men på något vänster lyckades jag gissa närmast, så jag vann till hela släktens glädje, det blev sjukt mycket jubel och jag var tvungen att ställa mig upp längst fram i rummet och få all uppmärksamhet. Då såklart börjar de hetsa om att jag ska hålla tal, det började lite tyst med att några sjöng "tal, tal, tal, tal" och tillslut var hela släkten med på den ramsan. Herregud alltså, vilken circus. Hur hamnade jag mitt i allt detta? Fick försöka lugna publiken med att säga att jag faktiskt hade ett tal och då exploderade dem fullständigt utav glädjande jubel. Mitt tal var kort, jag tackade så hjärtligt för att jag fick va en del av denna galna familjetradition, men jag berättade också att jag ställt mig själv frågan upprepande gånger under kvällen "vad har jag gjort i mitt liv för att hamna mitt i detta, hur kom jag in i detta huset" och mitt tal blev mycket uppskattat, haha. Så resten av kvällen innan vi åkte hem gick jag omkring som en kändis och alla berömde mig för mitt tal. Jag trodde jag skulle dö, hahaha! Det var en väldigt annorlunda men sjukt mysig jul. På kvällen när vi kom hem och barnen gått och lagt sig så satt jag uppe och pratade i timmar med min värdmamma och värdpappans brors fru, det var så mysigt. Perfekt avslut på en sjukt rolig dag. Tänk att jag känner mig som hemma även i Ohio nu, det är så fint att känna sig välkommen och omtyckt, som att jag har en given plats i familjen. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress