This week
Hej friends! Jag har haft ett litet mentalt breakdown här i veckan, men nu känns allting bättre. Såklart var det stress om framtiden det handlade om, men jag hade ett bra telefonsamtal med min syster, sen skrev jag listor och satt upp på väggen och sen var det bra. Var som om att jag ältat tillräckligt (för stunden iaf) och att istället för att känna att jag bar på alla tankar inombords så satt de uppe på min vägg. En himla befrielse. I veckan har jag catchat up med en del vänner, vilket känns så kul! I tisdags träffade jag Nellie på lunch och jag är alltid glad när jag har hängt med henne. Hon är bra bra bra! 


Igårkväll träffade jag ääääntligen Sanna igen!! Hon har ju varit i Sverige nu över jul, så det var längesedan vi sågs. Så äntligen var vår trio komplett. Jag, Sanna och Lisen åkte till Nandos och käkade middag, för alla slutade tidigt. Det slutade med att vi satt där i flera timmar och pratade om livet. Är alltid lika mysigt och roligt att hänga med dessa tjejer, känns typ som att vi lär känna varandra bättre och djupare för varje gång vi ses. De är en så stor del av mitt liv nu, så det är så himla lustigt att tänka att jag inte ens visste vilka de var för några månader sen. I alla fall, är så glad att jag träffat dem här. Gör mitt liv mycket roligare! 
Idag när jag lämnat ungarna på skolan så gick jag på en promenad med Matilda! Äntligen även här, haha! Vi har inte setts på superlänge, så vi behövde prata om thanksgiving, jul och nyår, men såklart allt däremellan också. Vi gick i över en timma, tills mina ben började förfrysa, så hade det inte varit för kylan hade vi kunnat gå en timma till. Våra samtalsämnen tar liksom aldrig slut. Jag gillar att hänga med Matilda, hon är så ärlig, rolig och har en så bra inställning till livet. Imorses hann jag också prata med mina saknade favoritet Mattis och Sofia, och även om vi inte diskuterade något särskilt roligt så var det ändå fint att få höra deras röster, haha. Saknar dem sååå himla mycket! Nu har jag kommit in, tagit en dusch, ätit lunch, snackat med mamma, slängt in mina lakan och handdukar i tvätten. Det är full rulle här alltså. Vissa dagar blir jag som helt handlingsförlamad och vill bara ligga i min säng och andra är jag så aktiv och gör typ allt på samma gång. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress