When I crashed Sannas house
Alltså åh, denna helgen har varit så skön. Fredag drog vi till Emma efter jobbet, det blev en lång och rolig kväll hos henne. Jag, Sanna och Lisen tog sedan en uber hem till Sanna där vi drog fram madrasser och bäddade, sedan somnade vi alla tre bredvid varandra i hennes källare. Hon var ensam hemma hela helgen så vi övertog deras hus kan man säga. På lördagen åkte jag hem för att hänga med min värdfamilj på mitt äldsta barns simtävling! Det var såklart kul att se, men vi fick sitta på de varma läktarna i närmare 5 timmar och mitt värdbarn simmade endast två lopp och var i vattnet typ 3 minuter sammanlagt. Blev mycket kvalitetstid i alla fall. Jag och min värdpappa började så småningom spela på vem som skulle vinna vilket race. Något måste man ju göra för att underhålla sig själv.
 
 
Efter det åkte vi och käkade middag, och på kvällen åkte jag till Sanna igen för med mys med henne och Lisen. Bääästa grejen! På söndagsmorgonen var jag tvungen att åka hem för att jobba, men sen behövde jag inte jobba just då iaf men det var lugnt för jag kunde kolla på handbollsmatchen samtidigt så det var nice. När jag jobbat färdigt åkte jag tillbaka till Sanna och käkade pannkakor med henne, sen såg vi på serier hela dagen lång. På kvällen blev vi upphämtade av Nellie och Frida och vi käkade middag i Evanston. Så mysigt! 
 
I veckan har jag inte gjort så mycket mer än det vanliga, det har varit jobb och så. Jag har varit lite nere i veckan, typ haft en liten dipp av trötthet och sånt vilket såklart suger. Men igårkväll var jag ute med Lisen och Sanna och bara åkte omkring, lyssnade på massa bra musik, gjorde lite olika ärenden. Det gjorde mig mycket gladare och nu känns allting bättre. Idag ska jag jobba hela kvällen, men imorgon är det äntligen fredag igen! Dock jobbar jag på lördagkväll, men jag är ändå taggad på helg. Det ska bli skönt! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress