San Francisco #5
Sista dagen i SF! :( 

På söndagen vaknade vi tidigt för vi trodde städerskorna skulle komma, så vi passade på att dra iväg på brunch. 

Mathilda tog med mig till ett jättegott ställe, hon var en utomordentlig gudie genom staden hela helgen. Där satt vi och pratade det allra sista, konstaterade att det är sjukt att vi började denna resan tillsammans och att den nästan va slut (nu är min slut, hon är kvar där lite till!) Sen fick jag skjuts till flygplatsen och var tvungen att säga hejdå, det kändes inte allt för tungt för jag vet att vi ses snart igen. 
Det var faktiskt en rätt känslomässig flygresa över USA, jag satt och tänkte på allt jag varit med om under min au pair tid och alla som betytt något för mig och då var det svårt att inte gråta. 
Men tillslut var jag hemma i Chicago igen och det kändes fint. Det är härligt att vara ute och resa men att komma hem är ändå svårslaget. Framför mig var en tid av häng, skolavslutningar, hejdåfester, kramar, skratt och gråt. Ska gå in djupare på det så småningom! 
 
PUSS
San Francisco #4
Dags för lördagen i SF! Vi vaknade och tog oss ut på stan, stack ifrån molnen till solen!


Vi drog ner till Fishermans Wharf igen pga jag var taggad på att åka cable car! Vi fick stå i kö en liten stund, men då passade vi på att göra en lista på mat som man saknar från Sverige. 

Kolla va söta vi är. 

Det var väldigt kul att åka omkring i San Fransisco och se allting från en annan point of veiw. 

Det är FINT med så mycket backar och grejer, men uhh vad jobbigt det hade varit att bo där. Palla köra/gå i upp och nedförsbackar hela tiden. 

Staden visade sig verkligen från sin bästa sida, det var en sån fin dag. 

När vi väl kom downtown så åkte vi tunnelbana till Castro!

Det var också ett kul område att bara gå omkring och kika på alla hus och människor. 

Titta - regnbågsövergångställe! Så fint! 

Vi hittade också mycket street art, som jag ju älskar. 

Alla städer borde ha street art lite här och där. 

Alltså vi gick omkring överallt, tog sedan bussen till nått annat ställe, därifrån gick vi hela vägen tillbaka hem till Mathilda, genom golden gate park!

Här hängde vi i området där hippie-rörelsen startade!
Det var helt enkelt en bra dag, vi gick omkring och pratade om allt möjligt och bara hade det fint. På kvällen käkade vi thaimat och Mathilda spontan-tatuerade sig. Finfint! 
 
PUSS
Livsuppdatering!
HEJ! Dags för en liten live-uppdatering. Jag sitter nu i Mellerud efter första natten på semestern, ikväll ska vi till Klarälven, för att imorgon ta oss till Malung. Där ska det bli gemensam vecka så där kommer alla vara och inte bara vi, utan många andra då det är dansbandsvecka nästa vecka. Jag har hunnit med så himla mycket roligt sen jag kom hem till Sverige! Jag har firat midsommar, fått besök av min aussie-friend, haft min värdfamilj på besök, haft massa grillkvällar, hängt i syskonens lägenheter, vart i Malmö med finaste gänget osv. Samtidigt har jag försökt ta det lugnt och landa i att jag är hemma nu och jag tror ändå det går okej, även om jag inte fattar helt och hållet. 
Jag saknar ju såklart min värdfamilj mest hela tiden, men även mina fina vänner som är kvar på andra sidan atlanten. Snart kommer de alla hem och det känns fint. Undrar hur men jag vill hinna och ha råd att ha reunion med alla, det får bara lösa sig på något sätt. Jag har också varit på lite arbetsintervjuer, men nu har jag fått en positiv överraskning från antagning.se så nu måste jag tänka om lite kring framtiden. Undrar hur det ska bli men är ändå förväntansfull. Nu ska jag njuta av lite husvagnssemster med familj och släkt, det ska bli så härligt att kunna andas ut och slappna av. Jag jobbar på med lite andra inlägg, ska göra mitt bästa att tidsinställa en del inlägg! 
 
PUSS