Arches National Park, Tropic - roadtrip #5
HEJ HEJ HEJ, ny dag från vår roadtrip att presentera! 


Vi startade dagen med denna frukost, ungefär såhär såg varje frukost ut under resan. Denna va dock lite lyxig pga våffla och bacon. Men ägg, muffin, yoghurt, gröt och frukt fanns nästan överallt. 


Mitt gääääng! Och vår nya bil!!! Det var fett att åka omkring i Utah helt plötsligt, allt såg så annorlunda ut jämfört med de tidigare staterna. 
 

Vi skulle till Arches National Park där vi skulle göra en hike till Delicate Arch, det var sjukt varmt men också sjukt roligt. 
 

Vi klättrade upp i ett litet hål på vägen, man visste inte hur utsikten skulle vara men när man väl kom upp var det breathtaking - jag älskade det!


Överallt, vilket håll man än tittade så var det så otroligt fint. Har massor av mer bilder på kameran som kommer så småningom. 


Efter hiken åkte vi vidare ner mot Tropic, UT för att spendera kvällen där. Som ni förstår var det mycket långa sträckor nästan varje dag, men vi fick se mycket fina landskap. 


Tropic var ett superlitet samhälle med endast en resturang, dit gick vi utan förväntan och jag åt dessa sjukt goda kycklings quesadillas! Sen såg vi på film och luktade på mitt svett innan vi somnade på ett hotellrum med dåligt wifi. 
 
PUSS
Lisa

Hahahaha alltså älskar er så mycket

Svar: love you girlissss <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress