Bryce and Zion Canyon - roadtrip #6
Jag är on fire och det är dags för dag 6 på vår roadtrip. 


Vi vaknade i Tropic och begav oss genast till Bryce Canyon för en morgonhike! Det var så otroligt vackert, jag kunde inte få nog av att titta mig omkring. 

Det är så konstigt, för när man väl är där så blir det nästan lite overkligt att bergen verkligen är formade sådär coolt. 

Lisa och jag! <3 Hiken var fin, men jobbig att gå upp. Det var såklart värt det ändå i slutet, men jobbigt under tiden. Om vi bara visste vad vi hade att vänta oss senare samma dag.... 

Hej från heja gänget, en väldigt glad kinesisk man ville fota oss.

Vi hade begränsat med tid i parken så vi åkte bara omkring sen efter första hiken och kollade lite olika veiw points. Jag hittade fairyland! 

Vi åkte sedan till Zion National Park där vi besteg ett helt jäkla berg, bilden ovan är ifrån toppen. Det var nog den sjukaste utsikt jag någonsin sett. Det var en väldigt varm dag, närmare 30C så det var inget att leka med, men vi traskade på ändå. 

Hiken hette Angels Landning och var SVINJOBBIG men så värt det. Det var kort sagt upp för ett berg i typ två timmar, alltså bara uppförsbacke och sen i slutet så fick man liksom klättra upp för berget med bara en kedja att hålla i sig i lite då och då. 

Utsikten var bland det finaste jag har sett, vi var väääldigt långt upp och det var så häftigt. Jag kan inte fatta att jag tog mig hela vägen upp, speciellt inte med tanke på hur otränad jag är för tillfället. Det var en jäkla rush att lyckas ta sig till toppen. 

Det har skett en del dödsfall på just denna hiken just för att det är så smala och slingriga vägar upp på berget, skulle man bara tappa fokus för en sekund och ta ett felsteg så hade man kunnat ramla några hundra meter ner för berget och troligtvis vara ganska död när man landar. 
Dessutom åkte vi igenom detta lilla hål i berget när vi skulle ta oss runt i Zion. Det var en riktig upplevelse och jag hade gärna åkt tillbaka till denna national parken. Vi alla var väldigt trötta på kvällen dock, efter både långa bilsträckor och långa hiker i starkt solljus. Vi kom till hotellet i Kanab ganska sent och bara chillade på hotellrummet hela kvällen innan vi somnade. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress