San Francisco #1
Dags för nya äventyr på min resa! Tidigt på torsdagsmorgonen så tog jag mig ut på Las Vegas gator och försökte få tag i en uber till flygplatsen, det är alltid en utmaning att ta sig ifrån the strip i Vegas. 


Jag lyckades i alla fall och var där med gott om tid. Köpte starbucks frukost och pratade i telefon med Amanda medan jag väntade på att få boarda planet. Det är en upplevelse att bara vara på flygplatsen i Vegas. 

Tillslut lyfte planet mot San Fransisco och det var fint att kika ut genom det lilla flygplansfönstret. Det kändes lustigt att sitta på ett flygplan och inte i vår kära hyrbil, dessutom var den konstigt att vara ensam för första gången på flera dygn. 

MEN lyckos mig för i San Fransisco väntade denna pingla! Mathilda mötte mig på flygplatsen med hennes lilla, söta värdbarn. Hon slutade jobbet bara någon timma efter att jag kom dit, så då gick vi ut på stan för lite lunch. Hon tog mig till KOJA som var ett koreanskt ställe, och det var annorlunda men gott! 

När lunchen var intagen så gick vi för att utforska. Eller, mattis hade ju redan sett allt men det var ju nytt för mig i alla fall. Det var så fint att få se henne i sin nya stad, SF är helt rätt för henne. 

Och jag blev förälskad i staden jag också. Den är så fin, hit vill jag verkligen tillbaka flera gånger, förhoppningsvis längre tid nästa gång! 

Vi gick runt lite downtown, gick sen på bio och kollade på Everything, everything då vi båda läst boken och inväntat filmen ganska länge nu! Den var bra och fin och värd, men som alltid är boken bättre. 

Det var en aning kyligt i SF, vinden var inte att leka med. Lite ovant efter att nyss lämnat en Nevada med en heat wave. Efter bion köpte vi i alla fall twix och begav oss hemåt igen för att se på youtube tillsammans i hennes enorma säng. Bra grej, har saknat henne. 
Mathildas fina gata. Hur kan man inte gilla detta??? 
 
PUSS


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress