San Francisco #2
Fredagsmorgon i SF!!! Mattis jobbade, så vi gick upp och tog hand om hennes lillplutt för den stora var i skolan. 


Vi bestämde oss för att gå till the academy, eller ja, mattis bestämde och jag hängde på. Det fanns fina små budskap på marken på vägen dit. Vi hade kul på the academy, såg massa saker och provkände hur det skulle kännas att vara med om en jordbävning, det var faktiskt väldigt kraftigt och obehagligt. 

Min nya bästis och jag, vi gick sedan vidare och ut till en lekplats. Alltså ärligt talat hur gullig får man vara!!!!! Hennes skratt <33333 känns hälrigt att jag har the power över mattis värdbarn och att de älskar mig. Saknar dock min boyfriend från förra året, g-boy, you will always have a place in my heart!

Mathilda och hennes hus! Hon jobbade bara till lunch typ, för hennes värdmamma var snälll och gav oss mer fritid, vilket va mycket tacksamt. Så vi begav oss ut på nya äventyr efter vi lagt ner lillen på nap. 

Vi tog bussen mot den stora turistattraktionen: Golden Gate Bridge!!!

Har lite blandade åsikter kring det där med turistande, för numera verkar det som att man bara är cool om man reser till ställen och lever som the locals - och det gillar jag ju med, det blir en helt annan upplevelse men att låtsas att man har koll på saker som man inte har känns bara lite löjligt. 

Egentligen är det bästa att resa till/med någon som bott/bor på platsen du ska besöka, för då får man det bästa av båda världar! Det är fint att se lite local guldklimpar, men det är ju också roligt att faktiskt vara en turist och se sånt som man "ska" se. 

En sån sak i SF är ju golden gate, vilket också är något jag länge velat se. Väl där var det ju inget superspeciellt, men samtidigt roligt att få se med egna ögon. 
Så vi gick ut en sväng på bron och sen gick vi tillbaka, för vi hade mer turistiga saker på våra späckade scheman! 
 
PUSS


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress