Wire pass, horseshoe bend, Las Vegas - roadtrip #7
Dags för vår sista dag på vår roadtrip!!! Det hela började med att vi letade efter Wire Pass som låg i Paria Canyon. Först och främst var det grusväg ut en bra bit till parkeringen, utan tydlig skyltning. När vi väl kom dit så fanns det bara en stor karta och inget annat, så vi fick ta oss ut på känn och gissa oss fram rätt väg. 
 

Det gick inte så bra. Vi gick i kanske en timma utan att hitta rätt, det fanns inga andra människor i närheten heller så vi fick bara lita på vår magkänsla. 


Vi hade fått tips om att bygga up små pyramider, alltså högar av småsten för att vi skulle minnas vägen tillbaka - lite som Hans och Greta! Vet inte varför, men vi valde att inte följa samma väg tillbaka när vi insåg att vi gått fel och istället gick vi andra hållet i hopp om att hitta wire pass. 


Och det gjorde vi! Inga bilder kan föklara hur det var att vara där, men det var riktigt häftigt och lite klaustrofobiskt att hikea där. Vi gick bara en kortis för vi hade mycket annat att hinna med samma dag, men hit vill jag gärna komma tillbaka och hikea längre!


Hej från gänget! Detta var den varmaste dagen, ca 37C när vi gick här och senare på dagen, vid nästa stopp skulle det vara uppemot 40-45C. Sjukt att ens gå omkring i det? Det var ju såklart svin varmt men på nått sätt vande sig ändå kroppen. 
 

Nästa stopp var horseshoe bend som såg häftigt ut, men det är inget jag hade åkt till om jag ändå inte var i närheten/hade vägarna förbi. Därefter drog vi till Las Vegas, vår sista långa drive tillsammans! Sen skulle jag ju till SF och F&L skulle fortsätta ut på äventyr. 


Vi tog oss till Las Vegas och där käkade vi på min favvo-thai, fortfarande en av de bästa jag ätit? Vi gick också omkring lite på Freemont street, men det var ju inget jag inte redan hade sett så det var inte superviktigt för mig.


När vi kom till hotellet som låg mitt på the strip så gick jag på toa och när jag kom ut så möttes jag av denna synen. Två trötta tjejer. Morgonen efter så tog jag en uber till flygplatsen supertidigt, och därmed var min roadtrip över. Det var en så himla rolig resa och jag hann uppleva så mycket på så få dagar. Är så glad att jag fick göra denna resa med Frida och Lisa! <3
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress