Mount Rushmore, Devils Tower, Bozeman - roadtrip #2
Har ju tusen saker att uppdatera er om, men för att få det i någorlunda ordning ska jag försöka göra några inlägg från resan först och så kommer lite annat under tiden också! 


Efter alla timmars resande kom vi alltså fram till första målet, vilket var Mount Rushmore! DOCK var det kaosväder där, med dimma, snö och ja vinterväder typ. Detta resulterade med att vi var såhär glada.

Någon som kan hitta presidenterna inkarvade i berg?? Nej, men som ni ser så var vi faktiskt väldigt glada ändå. Det var ju dock en liten besvikelse, men jag var ändå inte superpepp på just detta stoppet så det spelade inte mig för stor roll. 

Tillslut så kom de fram litegrann, hejhej ansikterna!
Såhär fräsch var jag ändå, efter att ha åkt bil i över ett dygn och typ inte sovit alls. Är imponerad av mig själv. 
Dock så krashade jag ganska snabbt sen och napade lite, det var väldigt skönt. Filt och kudde i bil är det mysigaste någonsin! 

Ett tag så regnade det utanför fönstret också - ökade myskänslan lite till. 

Stopp 2 var Devils Tower! Vet ärligt inte mycket om detta ställe, men det var ändå lite roligt att stanna där påvägen. 

Det var som en stor klump som bara var där helt plötsligt längs vägen. Hoppas ni uppskattar denna stageade bild.

Efter en hel jäkla dag till med så sjukt många timmar i bilen så var vi framme vid vårt första hotell! Trots att vi spenderade så mycket tid i bilen så var det ändå roligt, för när vi väl tagit oss igenom de första staterna så blev det väldigt fin omgivning överallt. Älskade att köra omkring i Montana!

Vi beställde Domino's pizza, några män var hatiska mot mig på gatan, Frida och Lisa träffade två potentiella homosexuella män som bodde alldeles intill i vår typiska Amerikanska vägmotell. Är det någonstans man blir mördad i filmer så är det på liknande ställen alltså. Frida bäddade in sig såhär fint och vi sov riktigt gott den natten pga alla hade sömnbrist. Vi överlevde och vaknade dagen efter glada och lite mer utvilade. Det var dags för den första äventyrsdagen! 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress