Packa ihop livet
Hej vänner! 
 
Jag har så himla fullt upp med SÅ MYCKET saker, men vill ändå försöka hinna uppdatera någorlunda. Allting just nu handlar om att jag ska åka hem, jag förbereder mig både fysiskt och mentalt, mitt hejdåparty har varit, Fridas hejdåparty har varit, har träffat massor av vänner för sista gången i USA och allting börjar liksom ta slut. Samtidigt så jobbar jag på som vanligt, 10h/dag denna vecka pga barnen har inga camp, eller jo, denna vecka pågår "Camp Felicia" och dagens aktiviteter har varit fotbollsmatcher och sällskapsspel! I alla fall, dagen gick fint och det var mysigt, vi hade dock playdate och simträning på eftermiddagen så vi hann tyvärr inte till poolen men morgondagens planer inkluderar poolhäng! 
 
Efter jobbet och middagen idag så gick jag upp till mitt rum för att städa ut det där allra sista, som jag liksom tänkt inte kommer ta så lång tid. Jag hade fel, haha. Trots att jag försökt rensa ut innan så var det så mycket saker. Det ska beslutas om de ska till släng-högen, carry on väskan eller den stora resväskan! Alla mina bilder på väggarna är nedtagna, mina ljusslingor sitter inte längre vid sängen, så allting börjar se väldigt tomt ut, förutom att jag har väskor liggandes lite här och där med saker som ska packas i ordentligt. Rent praktiskt är det faktiskt väldigt mycket som ska göras men jag tror nog ändå jag är i ganska bra fas. Nästa stora och egentligen sista projekt är att städa ur badrummet eller just det, jag ska göra mig av med massor av kläder också. Sedan är det bara småfix, saker ska läggas i rätt väskor, kläder ska vakuumpaketeras, allt ska få plats i väskorna utan att bli för tunga och ja, det är typ det. Men som ni vet så är det ju alltid småfixet som tar längst tid. Har dessutom inte färdigställd barnens hejdåpresent, som jag måste göra. Allt detta är "måste-saker" innan avresa, men på topp av detta så vill jag fixa med bilder och göra inlägg om min resa och allt som har hänt sen dess, samtidigt som jag bara vill njuta av tiden här och träffa vänner och vara med barnen!
 
Jag orkar inte ens gå in djupt på hur allt detta känns. Det är en stor förändring som liksom ligger och gror. Stackars mina vänner här som bara får höra mig tjata om hur jobbigt/konstigt/blandat allting känns just nu, det är bäst som står ut! Som jag vet så löser sig allting och blir bra i slutändan, det är bara vägen dit som är lång. 
 
PUSS
Lisa

Åh älskling!!! Längtar tills vi ses igen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress