En liten update
Livstecken! Hallå hej! 


Jag mår bra! Eller, min förkyldning vill inte släppa men det låtsas jag inte som. Hade en finfin helg i alla fall, fredagen spenderades hos Sanna med svensk tacos! Det var så gott, sen hade vi dansparty i köket, fick bra med feeling alltså. Tillslut somnade jag, helt slut, nere i Sannas säng. Sleepover är det bästa alltså!

På lördagen vaknade vi av ett alarm, way too early för att vara helgmorgon, men vi tog oss upp. Det var nämligen dags för St. Patricks firande downtown. Sanna har bilder från detta på sin kamera, så ni får se dem så småningom. Framåt eftermiddagen åkte vi hem och chillade/napade hos Sanna, sen tog vi oss ut för att käka middag. Tyvärr gick Sannas bil sönder, det var kaooos, så jag fick ta en uber från vägkanten och skynda mig hem för en jobbkväll. 

Barnen var mysiga och så trötta, jag multitaskade och satt i badrummet och höll koll på lillen som tog sitt kvällsbad, medan jag läste godnattsaga för min stora tjej som låg i mitt knä. De båda somnade tidigare än vanligt och sen hade jag en lugn kväll. I söndags åkte jag med Sanna och Lisen till en outletmall, för de ville verkligen dit och jag ville verkligen ut ur huset, för våra städerskor var här. 

I måndags var det en ny vecka och jag var trött som tusan! Men det var ändå en bra dag, mys med lillen, carpool till och från dans och så lite middag däremellan innan min stora tjej skulle iväg på simning. Alltid fullt upp. Tror också om jag inte missminner mig att jag vaknade upp till massa snö på morgonen??? Var helt förvirrad och trodde jag vaknat i fel årstid men så insåg jag att det faktiskt var vinter ju. 

Efter två hela dagar med grått ute och massa fallande snö så blev det sol igår! Jag hade också en del ledig tid på eftermiddagen, så jag passade på att ta med mig kameran när jag var ute. Älskar ju ändå Lake Michigan. Så himla fint här, oavsett årstid. 

Och trots att jag kanske inte egentligen älskar att det faller snö i mitten av mars, så är jag ändå lite glad att jag får använda mina fina timberlands, de har fått vila mycket det senaste. 

Så ja, det är väl typ det som har hänt här det senaste. Jag har haft många bra telefonsamtal det senaste också, med släkten och familjen hemma. La nyss på ett samtal med mamma, pappa och mika, de satt och åt middag och det kändes som att jag var med dem även om jag sitter borta på andra sidan atlanten. Igårkväll pratade jag med Mathilda och det var också superfint, värsta bästa mattis! 
Idag ska jag vika min tvätt och lägga in i gaderoben, duscha, äta lunch och get ready för en fullspäckad eftermiddag. Ikväll har jag spanska som vanligt, nästa gång är sista! Wihoo, är så taggad på att bli klar.
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress