I min telefon
Tänkte ta en liten kik på mina senaste mobilbilder och se vad jag hittat på den senaste veckan. 


Det vart ju en massa snö som ni redan vet. Kan meddela att nästan allt är bortsmält nu, tack för det! Hörde också rykten om 21 grader på fredag? Det vore inte fel. 

Jag går med vårpepp ena dagen och vinterkläder andra. Nu hoppas jag att det blir mer och mer vår i alla fall. Känns som att allting blr ljusare. Dagarna är längre, det är inte mörkt när jag slutat jobbet på kvällarna och det är typ den bästa jag vet. Har passerat två månaders sträcket i nedräkningen till min resa med Frida och Lisa. Snart är det april också, allting händer så himla snart. 

Fina dagar = fina solnedgångar på vägen till skolan. Har min sista lektion på torsdag, vilket påminner mig om att jag måste göra min läxa för det. Det har ändå vart ett fint gäng som har träffats i sal S111 på ETHS, men jag är redo att gå vidare nu och lämna det bakom mig. 

I lördags hängde jag heeeela dagen med Nanna, vi hade så himla mycket catch up att göra. Lunch och shopping (för hennes del, jag höll i slantarna!). På kvällen träffade jag äääääntligen Sanna igen. Av någon anledning så hade inte vi setts på hela veckan? Scheman som krockar och skola på kvällarna ställer till det för oss. 

Vi var i alla fall laddade för en myskväll i min soffa. Det ägde! Typ skönaste som finns att ba chilla sådär alltså. 

Somnade alldeles för sent i lördags och skulle upp alldeles för tidigt i söndags, så lite smink fick fixa fejset. Har nog aldrig varit uppe och redo så tidigt förut på en söndagsmorgon, men det var det värt såklart. 

För vi skulle ju till Emma på brunch, som ni vet vid det här laget! Denna sköna böna var där tillexempel, Frida! 

Sen har jag gjort det till en söndagstradition att lägga ansiktsmask och hårinpackning och hela köret på kvällen. Så himla mysigt, tar bort söndagsångesten totalt.

Och igår jobbade jag. Jobbade nästan till läggdags, men hade bara lillen under kvällen. Hon har börjat älska att krama sig fast på mitt ben/min fot och hänga med oavsett vart jag går. Bra med träning ändå. Igår var en crazy jobbdag med mycket olika car pools och aktiviteter osv. Det gäller att ha koll på allt. Känns ganska ofta som att jag är steget före mina värdpäron och får påminna dem om vad som krockar osv. Kände mig duktig igår när min värdpappa sprang omkring i huset innan han skulle iväg på sitt möte, tillslut frågar han mig om jag sett hans jacka och jag ba ehhh ja faktiskt, den ligger i tvättstugan. Skönt att man har koll på allt och alla i detta hushåll! Idag jobbar jag ännu en kväll, för mina värdpäron ska ha möte här i huset så de behöver hjälp med nattningen. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress