Sick days
Hej och väääälkomna till sjukstugan! 
Igår morse gick jag ner och möttes av en sjukling här hemma, min äldsta tjej hade nämligen hög feber stackarn. Så igår jobbade jag väldigt många timmar i sträck och tog hand om henne, för det mesta sov/vilade hon men vi gjorde också ett litet pysselprojekt. All tid som hon bara låg i sängen passade jag på att städa i huset, så nu är båda barnens rum helt superduperrena. Dock kommer de behöva städas snart igen, med tanke på hur fort det går att stöka ner för mina kära värdbarn.


På eftermiddagen kom lillen hem från skolan och vi pysslade också, medan storasyrran låg och sov. Igårkväll när jag slutade jobbet var jag sååå trött, haha. Imorses så fick jag veta att hon skulle stanna hemma från skolan ännu en dag, vilket ändå verkade vettigt då hon sov dåligt inatt och vaknade med feber. Dock har hon varit så himla pigg idag, jag har badat henne, sen har vi städad båda barnens garderober, fortsatt med pysselprojekt och ja, det är typ det. Det har ändå varit ganska skönt och mysigt typ att bara ta de lugnt och hänga här hemma, men samtidigt så vill jag ut och få frisk luft, haha.
Vid lunchtid så skulle min lilltjej ha playdate, men det vore ju dumt att ta hit ett annat barn och riskera att hon blir sjuk, så vi åkte till panera bread och käkade lunch, sedan fick barnen sitta med målarböcker tills det var dags för dem att åka till skolan. Nu har jag släppt av dem på skolan, är hemma igen och har trott eller ej slutat för dagen? Mina värdföräldrar vill kompensera upp för att jag jobbade så mycket igår, så nu har jag eftermiddagen ledigt. Så himla skönt, dock störande att jag har skolan ikväll, så kan ändå bara hitta på något nu på eftermiddagen. Som tur är, så är Sanna ledig idag så vi ska ses. Hon ska snart hämta upp mig och vi ska sätta oss och scrapbooka lite. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress