To my one and only fan - mattis
HEJ ALLA och speciellt hej till Mathilda!!! Hon påstår sig vara mitt största fan och påpekar saker hon vill att jag ska blogga om. Senast idag ville hon att jag skulle skriva om min spanska kurs jag tar på torsdagskvällar. Mycket oklart varför, men kan meddela henne (och alla er andra) att jag i torsdags ägde på högläsningen av verb. Vår söta mexicanska lärare är faktiskt väldigt bra och jag lär mig mycket nytt, trots att jag läst spanska sammanlagt fem år och detta är en nybörjarkurs, men i alla fall: bra lärare. Resten av eleverna är typ vuxna av olika slag, det finns en jobbig polsk tant i klassen som tror hon vet mer om spansk grammatik än vad vår lärare gör. Det finns en söt medelålders pappa i klassen som bara är där för att lära sig spanska pga att hans dotter precis börjar plugga spanska på high school, så han vill kunna hjälpa henne med läxorna. Sen har vi 70+ gubben som är inne på sin fjärde nybörjarkurs av spanska. Mest imponerad är jag av den unga kinesiska tjejen vi har i gruppen, alltså fatta att kunna mandarin, engelska OCH spanska? Så himla olika språk?? Ok, that's it, hoppas du är nöjd mattis. 


Här har vi ett bevis på att mattis är mitt största fan. Hade inte sagt någonting om ikea till henne, men hon visste ändå. Tur att jag gillar henne, annars hade det bara varit creepy. I alla fall, tänkte belöna mattis för att hon är just mitt största fan och dela med mig av mina mobilbilder från vår resa. 
Gosh we are so fancy, i soliga vegas. Känns konstigt att tänka på att vi faktiskt varit där???

Min favvobild på mig och mattis. Söta, eller hur? 

Typ såhär såg väl hela resan ut, jag fotade mest hela tiden. Dock var inte Mathilda sådär glad hela tiden, lol. Tur att jag kunde läsa hennes tankar och veta när det var bäst att jag körde och lät henne vila och äta för att få en stadig sockernivå igen. 

Den grandiosa canyonen. 

Ser ut som en äkta hiker, erkänn???? Ännu en selfieeee, i sol! AMEN

Sitter och tänker på life. 

Kommentarer överflödiga. 
Också en bild jag gillar på mattis&mig! 

När vi tappade bort varandra på vegas flygplats....

Lol, när vi stannade för att ta den här bilden så stannade några bilar bakom oss och ba: "are you ok???" vi ba "japp, don't worry" och då blev de FETT ARGA och typ skällde för att vi stannat längs vägkanten??? Man ba pleeeease, stick och låt oss ta en cool bild, vi är faktiskt svennar!!!Annat än vyarna längs Olsfors vägar hörrni!!!

Här har vi hamnat i Phoenix, så jäkla fräscha??? 

Lol på att vi gick omkring i staden med våra resväskor en hel dag....

Det såg ju fint ut på bild i alla fall. 

Palmer <3

Sorgligt men sant. 

Gudars va trevligt vi hade det på Phoenix flygplats på nyårsnatten, även om Mathilda vägrade erkänna att jag vann i kortspelet mot henne??? De första omgångarna vann hon, sen vann jag stort en omgång och då slutade hon take notes??? Jag vann typ varje omgång men hon skrev inte upp något och sen ville hon inte erkänna att jag var bättre. Nej men ja, that's it. Det är bilderna jag har att bjuda på idag. Hoppas du är nöjd Mathilda!!! Jag saknar dig och vår resa och allting, det var så fett himla bra! Längtar tills vi ses igen!!! För just det allihopa, jag har bokat flygbiljetter till San Francisco för att hälsa på Mathilda i Maj. TAGGA!
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress