För min syster
Idag fyller en av mina finaste personer 22 år och jag kan tyvärr inte vara där och fira, känns så himla tråkigt att missa ännu en födelsedag men snart, snart är vi i samma land igen. Efter 21 månader på varsin kontinent så är det bara lite mer än 1 månad kvar tills vi kan hänga igen och jag längtar så himla mycket. Jag kan inte riktigt beskriva, men min syster liksom bara är en del av mig och alla som känner mig vet hur viktig hon är för mig. Utan henne hade jag varit halv, ibland kommer jag på att alla syskonrelationer inte ser ut såhär och då undrar jag hur alla andra människor klarar sig? Med en endaste blick så vet jag vad hon tänker på och hur hon känner och under åren jag varit här i usa har jag tränat upp min förmåga att läsa av henne via samtal så nu räcker det att jag hör hennes röst för att jag ska förstå precis vad hon menar. 
 


Min sis har gått och flyttat ihop med sin Frank och det är bland det finaste som hänt mig det senaste. Det är en så himla livsförändring och så nice, så det är såklart tråkigt att jag inte kunnat vara med och hjälpa till eller sett lägenheten ännu. Dock känns det fint för att jag har ändå varit med via skype på typ alla steg, jag pratade med dem när de fick kontakt med tjejen som hade lägenheten, fick höra deras tankar när de sett den för första gången osv. När de väl fick den så fick jag vara med via printscreens och hjälpa till att välja ut möbler, fick en videotour i lägenheten när den var tom och under inflyttningsdagen + att jag liksom via min lilla iPhoneskärm fått se hur detaljer växt fram i deras nya hem. Och ja, det är ju Mikaela och Franks lägenhet och liksom en stor grej i deras liv, men med tanke på att de är en så stor del av mitt liv så känns det speciellt för mig också. Längtar ihjäl mig till att få komma och hänga hos dem, samtidigt som jag inte kan förstå att de blivit så stora och vuxna nu??? 
 
 
I alla fall, min syster är världens bästa syster. Vi är så himla olika men samtidigt precis likadana. Hon är smart, förnuftig, rolig, inspirerande, kunnig, självständig, och ascool. Jag är spretig och full av beslutsångest, får tusen nya ideér och ändrar dagligen riktning på min framtid. Hon är min trygga plats, hon är den som pratar mig till rätta och får mig på rätt spår. Ibland blir jag så irriterad för att hon är som en mamma, men at the end of the day så har ju hon faktiskt (nästan) alltid rätt och det är väl det som skaver ibland - jag vill ju vara den som vet allt. Idag fyller hon i alla fall år och jag vill önska henne den bästa födelsedagen någonsin och lovar att jag ska fira ikapp när jag kommer hem med så mycket häng att hon kommer tröttna på mig! Alla som bor lite närmre henne, please, once again, ge henne en extra kram från mig. Älskar dig prickis! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress