För mycket känslor
Hej och alltså, varning varning för de kommande veckornas uppdatering. Jag har insett att jag är ett känslovrak just nu och börjar nästan gråta hela tiden av småsaker. Typ igår satt jag i bilen och så kom en låt på som jag kopplar mycket till att åka hem och då ville jag gråta, både av glädje för känslan när jag kommer landa i Sverige kommer vara oslagbar, men också av sorg för det är oerhört ledsamt att behöva lämna. Så fram tills att jag åker hem och kanske ännu längre så kommer mina inlägg vara mycket mixed feelings och ibland är jag glad, andra stunden ledsen, precis så som jag är i livet just nu. 
 
Idag hade vi i alla fall picnic med lillens kompisar och deras mammor efter dansen, vi äter ju alltid lunch ihop på onsdagar. Det var sista gången idag, för i helgen är deras dansuppvisning och nästa vecka slutar skolan helt och hållet. Jag fick frågan om hur lång tid kvar jag har här och genast blev jag ledsen av att prata om det, har även en himla mysig mamma här som blev tårögd (tredje gången när vi pratat om att jag ska åka som hon blir tårögd och vill prata om något annat) och jag känner inombords hur svårt det kommer bli att lämna och hur mycket jag tycker om alla här. Givetvis min värdfamilj, men också alla gulliga mammor, barn och familjer runtom. 
 
De alla sa att jag kommer bli så saknad och jag kommer verkligen sakna dem jag med. Det känns så overkligt, för även om jag åker hem så snart så är det så mycket kvar att göra här innan dess så det är liksom inte första fokus. Imorgon är det avslutning på skolan i kyrkan som min lilla är i på morgonen, jag och alla mammor pratade om det idag och alla konstaterade att det kommer bli mycket tårar. Nu är alla barn så stora att de nästa år inte kommer gå till Trinity längre och det känns så konstigt att tänka på. Trinity har betytt mycket för mig också, därigenom har jag träffat så mycket fina människor och alla har varit så oerhört välkomnande mot mig, den fantastiska gemenskapen som skolan hade är något jag alltid kommer minnas. Jag är ändå glad att jag är här nu för barnens skolavslutningar och dansuppvisning, det blir liksom ett tydligt avslut på nått sätt då. 
 
I eftermiddag ska jag köra bil, fram och tillbaka överallt. Haha, det är nämligen tenniscamp på eftermiddagarna denna vecka och båda mina barn gör det, fast olika tider. Så jag ska köra barnens vänner också, det kommer bli fram och tillbaka överallt för min lilla ska dessutom ha fotboll. Det blir fullt upp, men det blir mysigt också. Snart kommer inläggen med bilder från resan! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress