helicopter tour over chi
Min sista helg innan jag ska ut och resa är förbi!!! Jag hade en superfin helg med häng hos Sanna med Lisen, Frida och Nellie i fredagskväll och sen sov jag över. På lördagsmorgonen så bara myste jag och Sanna, vi såg på film, scrapbookade och hade det fint. Det var fint väder så jag bestämde mig för att gå hem till mig, Sanna och Laddie var sällskap typ halva vägen, mycket bra. jag jobabde sedan hela eftermiddagen/kvällen, tiden gick väldigt fort. I söndags så skypeade jag lite med Amanda och Mikaela, alltså jag saknar dem så mycket och längtar så till jag är hemma och får hänga med dem. I alla fall, efter lunchtid så åkte jag downtown med värdfamiljen och tog sedan tåget upp till Frida i OP. 


Vi skulle nämligen på helikoptertur på kvällen!!! Det var så häftigt! Men iaf, vi spenderade eftermiddagen med att äta glass, umgås med hennes värdfamilj, köpa snack inför resan, äta middag och sitta ute på hennes baksida och prata om livet. Bästa Frida! Tillslut närmade det sig och vi satte oss i bilen och åkte ner till Chicago för helikopterturen! 

Vi hade fått biljetter av hennes värdföräldrar, de är bäst! Det var så nice att flyga över Chicago, det var liksom så häftigt att se allting från en helt annan synvinkel. 

Vi hade sån tur med värdet, vi var bara uppe i luften ca 15 minuter men det var den bästa tiden på hela dagen, preeeecis när solen gick ner och ljuset var helt underbart. 

Alltså denna staden. Svårt att förstå att jag bott här i nästan två år och ännu svårare att förstå att jag ska hem om typ en månad. Det är ju ingenting. 

Det var verkligen en helt fantastisk tur och inte alls läskigt, jag är så glad att jag gjorde det och att Fridas fina vp gav oss biljetter, annars hade det aldrig blivit av. 

Glad jag i helikoptern. Allting var liksom så fint från luften och det kändes riktigt häftigt att flyga omkring där. 
 
Idag är det måndag och ny vecka och snart har jag jobbar färdigt för dagen så då har jag bara två jobbdagar kvar innan jag sticker. Så fort jag jobbat färdig på onsdag så tar jag mitt pick och pack och åker till Frida där vi ska sova under natten innan vi drar tidigt på torsdagsmorgon. Nu är det så nära att det inte är klokt. Jag har faktiskt en del kvar att göra så jag måste vara effektiv och försöka få det mesta klart, men det känns helt underbart just nu och inte särsskilt stressande. Man har längtat och tänkt på det här så himla länge, resmånaden, belöningen efter allt jobb, och nu plötsligt är det här. Ska bli så fint att få så mycket tid med två av mina favoritpersoner, Lisa och Frida, vi kommer ha så jäkla roligt ihop. Dessutom blir det bästa avslutet på resan --> nämligen några nätter hos Mathilda i San Fransisco. Längtar efter allt och hoppas jag verkligen kan njuta av allting när det sker. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress