Lately
Hej friends!
Tänkte att det var dags att gå igenom lite vad jag gjort det senaste, genom att kolla igenom mina bilder från iPhonen. Lever vardagsliv nu, i väntan på resan som jag ska på nästa onsdag(!!!), kan inte förstå att det är så nära. 


HejHallå, det har känts som vår här det senaste, så då får man dra på solglasögonen! Dock så regnade det och var åskoväder typ hela förra veckan, men veckan innan dess var det sol och fint. 

Förr-förra veckan hade jag barnen uppe på mitt rum, de ÄLSKAR att smyga omkring här och kika på alla små saker jag har liggandes omkring. Även nu ikväll var vi uppe på mitt rum, i väntan på min värdmamma som var sen hem från jobbet. 

Tror det var typ två fredag sen som mina barn hade sleepunder här, alltså typ pj-party/filmkväll. Vi pasade på att göra tie-dye t-shirts! Barnen var väldigt gulliga när de klicka ut färg. 

Jag fick i uppdrag att hämta pizza, vilket bland annat var en XXL-pizza för barnen (vi hade typ 13 barn över hos oss!) Det var extremt svårt att bära hem pizzan pga så stor och otymplig. 
 

Svårt att fånga på bild, men alltså ni som sett min spis kanske förstår hur stor pizzan är som täcker nästan allt! 

Jag har haft lite mys med mina barn, en dag kom lillen springandes och ville att jag skulle läsa Pippi för henne. Mitt hjärta! <3

Något riktigt fint nuförtiden är när vi har det soligt på vägen till skolan - för då leker barnen att de ska fånga/trampa på min/varandras skuggor. It never gets old, så himla roligt. 

Glad jag med rosa träd. Alltså blir så lycklig av att det verkligen börjar blomma överallt nu. Går inte att inte vara glad typ. 

Förra veckan så gick jag på promenad med Matilda och hennes söta hund två dagar i rad! Vi gick omkring i två olika små neighborhood här i Wilmette, alltså det är så otroligt mysigt här. Så drömmigt, ärligt talat. Fast kanske blir extra positiv just nu pga ska snart lämna och vill därför njuta det sista. 

Inser att jag liksom bara tagit bilder på fina dagar typ. Men det är väl så det är. Jag blir ju fotosugen när det ser fint ut runt om mig. 

Har hängt lite på walle också, min favo! Här finns allt jag behöver och lite till i vardagen. Kommer sakna!

Mest av allt har jag varit med dessa två! Vi har bland annat gjort detta det senaste: hängt downtown (var i citychurch, var fett roligt&mysigt), haft myskväll hos mig och flera stycken filmkvällar hos Sanna, jag och Sanna har bland annat sett färdigt 13 reasons why, vi hetsar liksom upp varandra.
Vi har också käkat mycket thai, hängt runt om här vi bor, käkat pizza-picnic i bilen, hängt på panera, scrapbookat, ja alltså vad mer? Film, mys & mat beskriver väl våra liv för det mesta. 
Sanna hjälpte mig att köpa present till min värdpappa! Vi hade en mysig stund i bokhandeln. I lördags så jobbade jag lite på dagen, körde mest bil, men sen på kvällen i alla fall så firade vi då min vp, vi hade familj och vänner över på häng i vår backyard. Det var så himla mysigt, älskar ju att hänga med min familj och deras vänner. De är så bra allihopa. Lisen kom också förbi och vi käkade smores, samt hade mycket intressanta diskussioner om Sverige med lite familjevänner. Efter det drog vi till Sanna som var hemma och jobbade = så vi stöttade henne såklart och hade filmkväll. Bästa! 

Igår, alltså söndag så började jag morgonen med att skypea och det var så fint. Nu är det nära tills jag kommer hem, kan inte riktigt fatta det. Sedan ville jag hänga, så åkte med Sanna och Lisen till Northbrook Court, där vi bara kikade runt lite. Ingen lyckades hitta något och jag höll i mina pengar såklart pga nu är det nära resan och budgeten är tight för att lyckas ha tillräckligt med pengar. Jag kämpar på, men verkar också lyckas, go me!

Lisen hade ett au pair möte sen på kvällen, så jag och Sanna droppade av henne hemma och åkte sedan ner till Gillson park för att träffa dessa godingar: Frida och Nellie! Vi hade en så mysig kväll där vi bara satt och pratade om allt möjligt, är så glad att jag har dessa fina tjejer här, de förgyller mitt liv så himla mycket!
 
Idag är det måndag igen och jag har jobbat i 10 timmar, hunnit prata med Amanda hemma och med hennes hjälp strukturera upp mitt liv lite = skrivit lista på saker jag måste göra inom den närmsta framtiden. Vi hörs snart igen! 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress